HVEM ER VI


Læge Katrine Drenov 
 
Katrine er speciallæge i almen medicin.
 
Katrine har bred klinisk erfaring med tidligere ansættelser på mange forskellige typer af hospitalsafdelinger, heriblandt ansættelse på bla. børneafdeling, skadestue, medicinsk afdeling, gynækologisk afdeling, psykiatrisk afdeling, kirurgisk afdeling samt psykoterapeutisk erfaring fra Psykoterapeutisk Center Stolpegård. Har arbejdet fast i almen praksis de seneste år.
 
Er gift og har 3 børn, Louis, Ella og Marvin.

Læge Daniel Faust Nathansen
 
Daniel er speciallæge i almen medicin.  Cand. med. og BA.scient.pol. fra Københavns Universitet.
 
Daniel har erfaring fra mange af Københavns hospitaler og har arbejdet på både medicinske, kirurgiske, børne- og fødselsafdelinger. Han har tidligere i sin lægelige karriere bl.a. været læge på Grønland, brugt meget tid på fagpolitiske emner, videnskabsjournalistik og interesseret sig meget for børnepsykiatri og idrætsmedicin. Senest har Daniel gennemgået DIMS´ idrætsmedicinske kurser.
 
Privat er han gift og har 3 børn og er en ivrig fan af den lokale stolthed fodboldklubben Lyngby Boldklub samt Tottenham Hotspurs.

Læge Ida C. Puschl
 
Ida er færdiguddannet læge fra Københavns Universitet i 2021. Hun har efterfølgende været ansat som forsker på Roskilde Fødselsafdeling og har en PhD-grad fra 2023 omhandlende svangerskabsforgiftning og screening i graviditeten. Ida har, inden hun blev færdig som læge, arbejdet mange år i gynækologisk speciallægepraksis samt haft vikariat på Ortopædkirurgisk Afdeling i Hjørring. 

Hun er ansat som uddannelseslæge fra 1/12-23 til 31/5-24.


Sygeplejerske Helle Nielsen
 
Helle har mange års erfaring som sygeplejerske og i særdeleshed fra lægepraksis. Hun har også en bred erfaring fra hospitalet.
 
Helle kan I møde i receptionen og i klinikken hvor hun blandt mange andre ting tager blodprøver, hjertekardiogram, lungeundersøgelser, sårskifte, vortebehandlinger og bla. kontrollerer KOL, sukkersyge, og astma.
 
Helle er vores specialist hvad rejsevaccinationer angår.

Sygeplejerske Tina Søndergaard
 

Tina har 30 års erfaring som sygeplejerske.

Hun har erfaring med sig fra både det private og det offentlige sundhedsvæsen. F. eks fra diverse hospitalsafdelinger, både medicinske og kirugiske, hjemmeplejen, asylcenter og forsikringsbranchen.

Tina vil I møde ved diverse årskontroller, lungefunktionsundersøgelser, og har man astma eller KOL, er det primært hende man vil støde på. Ellers vil man møde hende ved sårvurderinger, ofte ved akut sygdom og ved mange typer af konsultationer. 

Privat bor hun i Hillerød med sin mand, og sammen har de to voksne børn, der bor i København.

 

Medicin Studerende Rasmus Svejgaard Due

Rasmus startede på medicinstudiet i efteråret 2019, og er nu i gang med kandidaten på Københavns universitet. Rasmus´ hovedinteresser i lægefaget ligger i sær indenfor almen medicin, børnesygdomme, idrætsmedicin og ortopædkirugi.

Privat bor han sammen med sin kæreste i Holte, og er meget glad for at spille basketball, når tiden tillader det. Rasmus står for praktiske opgaver i klinikken, og vil varetage f. eks blodprøvetagninger og vaccinationer.


  

Lægesekretær Lise Klaris 

Lise er en erfaren lægesekretær med mange  års erfaring  fra lægepraksis. Lise vil I møde i telefonen, og i receptionen hvor hun tager sig af mange forskellige opgaver. 
 
Privat er hun gift, bor i Lyngby og har to voksne børn og et barnebarn.

SOSU Assistent Olivia Bernstein Olivia er ansat på deltid hos os, og resten af tiden kører hun som SSA i hjemmeplejen. Olivia vil I møde både i telefonen og i receptionen. Derudover varetager hun også blodprøvetagninger, ekg målinger, vaccinationer og diverse forundersøgelser til årskontrollerne. Olivia bor til daglig i Nivå med sine to tvillingedrenge.